top of page
  • Styret i borettslaget

Bli med å pynt fellesområde med jord/bark

Hagebyen har en del skråninger og bed i fellesområde som har behov for liten oppgradering. Onsdag 5. mai blir derfor plassert ut jord fra Oslokompost som er prioritert til å brukes i fellesområder, bedkanter ut mot vei og skråninger i hagebyen.

Styret inviterer alle i beboere til å bidra med pynte fellesområdene dagene deretter. Vi kan ikke ha arrangert dugnad, men legger opp til innsats hos den enkelte. Vi håper flere ønsker å bidra å gjøre hagebyen klar for våren!


Oslokompost har miljøvennlige jordprodukter laget av hageavfall og er uten ugress, skadedyr eller plantesykdommer. Vi har bestilt følgende jordtyper:

  • 11 m³ Oslokompost: Grov struktur og er en erstatning for bark, som dekker til ugress. God egnet som topplag rundt busker og har en lett og fin struktur.

  • 11 m³ Toppjord 10 & 20 mm: sandholdig og lett jord som kan brukes til planting av blomster, stauder, busker eller trær.


Hvor blir jorden plassert? Vi jobber med å få spredd ut jorden ut på to lokasjoner i borettslaget (Grevlingveien og Rådyrveien). Inntil videre kan vi bekrefte at det blir plassert ut jord ved Grevlingveien 22, som det har blitt gjort tidligere.

Ønsker du jord til din egen hage? Oslokompost leverer også mindre volum. Gå sammen med en nabo og bestill hos dem direkte. Les mer om hva de tilbyr her.

Trenger du å låne utstyr? Det er mulig å låne av borettslaget. Har du behov for assistanse i din skråning? Send oss mail til post@veitvedt-hageby.no eller ring 994 30 089139 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page