top of page
  • Styret

Bli med på vårdugnad 15 - 19 april 2021


Styret i borettslaget inviterer alle beboere av Veitvedt hageby til å delta på dugnad i borettslagets uteområde i april. På grunn av smittevern har vi bestemt at felles dugnadsdag (lørdag) utgår i år, men at dugnaden skjer utover noen dager (torsdag – mandag). Etter avstemning på hagebyen sin facebook-gruppe har flertallet kommet frem til dato. Dugnaden vil dermed pågå løpet av perioden 15 – 19 april. Alle beboere er dermed ansvarlig for å bidra med følgende:

  • Rydding av eget uteområde

  • Dugnadsarbeid i fellesområde


Hvilke tiltak kan jeg hjelpe til med i fellesområde rundt meg?

Flere beboere er usikre på hvordan man kan bidra på fellesområdet. Vi har derfor kommet med noen kontrete eksempler hvordan du kan bidra med å gjøre vår hageby klar for våren:

  • Kosting av stier, parkeringsplasser og gater (NB! Oslo kommune feier hovedgatene for grus 21 april).

  • Fjerne avfall og søppel fra veikant

  • Nedskjæring av busker mot vei

  • Fjerning av ugress i skråninger og veikanter

Kontainere for hageavfall vil bli plassert ut på faste plasser i borettslaget perioden 15 – 19 april.


Trenger du å låne utstyr? Det er mulig å låne av borettslaget. Eller sliter du med å fikse i hagen selv? Har du behov for assistanse for rydding i eget uteområde? Send oss mail til post@veitvedt-hageby.no eller ring 994 30 089


Tiltak som må gjøres på dugnad: Ser du noe annet i borettslaget som vi burde ta tak i på dugnaden? Send tips til: post@veitvedt-hageby.no.

154 views0 comments

Recent Posts

See All

Digital generalforsamling onsdag 16. juni klokken17

Styret har tidligere informert om at generalforsamlingen i år måtte utsettes på grunn av smitteverntiltakene. Selv om styret helst ønsker en fysisk generalforsamling, er det ingen ting som tyder på at

Comments


bottom of page