top of page
  • susannebrovoldhvid

Velkommen til vårdugnad 2024

VÅRDUGNAD  Borettslaget Veitvedt Hageby

Lørdag 27. april 2024


Styret i borettslaget inviterer alle beboere i Veitvedt hageby til å delta på dugnad i borettslagets uteområde lørdag 27. april kl.13:00 og utover. Dugnaden er en flott måte å bli kjent med naboer, samt gjøre en jobb for fellesskapet. 


Oppmøte ved styreboden (som ligger ved lekeplassen Borgen, ved Veitvetsvingen 3) kl 13:00 for alle. Du får delegert oppgaver på stedet. Vi har en del utstyr, men fint om du tar med eget hvis du har (for eksempel hansker, trillebår, raker, hekkesaks osv.). Merk gjerne private redskaper med navn.


Du må møte opp kl 13:00 ved boden for å få utdelt lodd til trekning av en måneds gratis husleie. 

Lever tilbake lodd til trekning på lekeplassen kl.16.00.

Slik får vi bedre oversikt over hvor mange beboere vi har til stede for å hjelpe til.


Dugnad avsluttes på lekeplassen med gratis mat og drikke til alle.


Alle må være ferdig med eget uteområde før 27. april. 

Dugnaden er til for at vi skal rydde i vårt fellesområde. Alle må derfor være ferdig med eget uteområde før dugnad. Styret setter ut containere fra mandag 22. april. Husk at disse containerne kun skal inneholde hageavfall uten plastposer. I tillegg setter vi ut en egen innsamling for el-avfall.


Vi minner om at alt av hageavfall som kastes utendørs er ulovlig. 

Vennligst benytt innleide containere til dette. 


Trenger du å låne utstyr? Det er mulig å låne av borettslaget. Eller sliter du med å fikse i hagen selv? Ser du noe annet i borettslaget som vi burde ta tak i på dugnaden? Ta kontakt med oss: post@veitvedt-hageby.no281 views0 comments

Comments


bottom of page