top of page
352546746_1215499089163418_967730916179734167_n.png

Generalforsamling 2023

Informasjon om generalforsamlingen 2023

Innkalling og dagsorden til ordinær generalforsamling 2023
Når: onsdag 22.3.2023 kl. 18.00
Hvor: Veitvet skole

Her finner du sakspapirer til generalforsamlingen
Vedlegg 7 - Rapport fra pilotprosjekt tak

Her finner du protokoll fra møtet

Skriftlig saksbehandling og forberedelse til møtet

Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med sakspapirene i god tid før møtet og håper alle som har spørsmål sender inn disse i god tid. Dere har mulighet til å sende inn skriftlige innspill, spørsmål, forslag til vedtak og kandidater til valg av styret. Merk at det ikke er mulig å melde inn helt nye saker, men det er mulig å fremme andre forslag til vedtak i saker som allerede står på sakslisten.

 

Alle innspill, spørsmål og kandidater bør sendes til styret så tidlig som mulig slik at vi kan få avklaringer på dette for alle i god tid før møtet.

 

I forkant av møtet vil vi oppdatere sakspapirene med de skriftlige innspillene. Oppdaterte sakspapirer sendes ut på e-post i forkant av møtet for de som har registrert dette. Sakspapirene legges ut på hjemmesiden vår. Oppdaterte sakspapirer sendes ikke ut med ordinær postgang.

 

Det fysiske møtet vil foregå i kunnskapstrappen på Veitvet skole Kl 18.00. Dørene stenger etter at møtet har startet, og man vil ikke kunne avgi stemme om man kommer etter at dørene er stengt, så vi anbefaler alle å komme i god tid. Det kan være lurt å ta med seg en pute å sitte på om man har behov for det.

 

I møtet vil vi gjennomgå sakene. Det er mulighet til å uttale seg om sakene, stille spørsmål og komme med forslag til vedtak og møteleder vil oppdatere sakspapirene og vedtaksforslagene

bottom of page